by Super User

IATI' YE en iyi yönetilen online satış & pazarlama destek firması ödülü

 

Turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemini vurgulamak amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 2010 yılında başlatılan Quality Management 2018 Ödülleri sahiplerini buldu. Turizmin “En İyileri” nin online anket yöntemiyle seçildiği ödüllerde IATI "En İyi Yönetilen Online Satış & Pazarlama Destek Firması” ödülüne layık görüldü. Büyük ilginin gösterildiği anketi 99 binden fazla kişi ziyaret etti.

Görkemli bir törenle sahiplerini bulan POYD Gala Gecesi’nde gerçekleşen QM Ödül törenine, T.C. Dış İşleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Mehmet Ersoy teşrif etti.

 

Ayrıca Antalya Bürokrasi ve iş dünyasının önde gelenleri, Turizm Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Turizm Yatırımcıları, Türkiye’nin dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri geceye büyük ilgi gösterdi. Qm Ödülleri, 13 Aralık 2018 tarihinde Titanic Deluxe Golf Belek’te düzenlenen ihtişamlı ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi. İki aşamalı oylama anketi, toplam 99 bin 93 ziyaretçi ile rekor kırdı. IATI 2017 yılı performansı ile Fortune Türkiye 500 listesinde 141. sırada yer almıştı.

 

Leave your comments

Comments

  • No comments found